NIEUWS ARCHIEF

21 augustus Onderhoud DBC website

Aanstaande vrijdag 24-9-2018 zal er technisch onderhoud plaatsvinden op de DBC website. Deze zal dan voor enige tijd niet beschikbaar zijn. Excuses voor het ongemak.

28 juli Doe je mee aan het Buskruit toernooi?

Vorig jaar een groot succes, het Buskruit toernooi dat georganiseerd werd in het kader van het 10e lustrum van het district Delft. Doe je dit jaar ook (weer) mee? Hier is alle informatie te vinden.

30 juni Roelof Koekoek aan kop van Ladderstand

De Bridgebond organiseert al tijden de Ladder. Periodiek moeten bridgeproblemen worden opgelost. Veel bridgers doen daaraan mee. Leuke nieuws (getipt door Kees van der Weijden, waarvoor dank!) is dat op dit moment Roelof Koekoek aan kop gaat. Voor wie de hele lijst wil zien: https://www.bridge.nl/3670

30 juni Nog meer successen van Jaap en Kees in Tel Aviv

Samen met Dirk Pieters en zijn IsraŽlische partner Oren Lidor hebben Jaap en Kees ook het viertallentoernooi gespeeld in Tel Aviv en zijn daar 2e geworden in een veld met wederom veel sterke internationale teams. Dinsdag 26 juni speelden zij de voorronden en werden ze 9e van de 78 teams. De woensdag volgde de knockout van de laatste 16. In een drietal spannende wedstrijden kwamen ze ieder rondje door en wonnen in de halve finale zelfs ruim van het open IsraŽlische team dat tweede bij de Europese kampioenschappen werd! De finale was over 24 spellen, maar helaas was toen de koek zo'n beetje op en in deze live op BBO te volgen wedstrijd werd er niet gewonnen. Toch na de zege in de BAM een fantastisch resultaat. Hier nog een artikel op de site van het bridgeblad IMP van de hand van Rosalind.

27 juni Jaap en Kees winnen Board a Match in Tel Aviv met oud clubgenoten

Jaap Brulleman en Kees Schipper hebben met oud clubgenoten Fred van der wouden en Dirk Pieters een sterk bezet toernooi gewonnen in Tel Aviv. Onder de 79 deelnemende teams waren de nummers 2 van het EK, uit het Israelische team en enkele sterke Poolse paren. Board a match is een speelvorm waarbij elk resultaat uitgeslagen wordt tegen het nevenpaar. Elk verschil - hoe klein ook - verdient 2 punten. Van het totaal aantal te behalen punten haalden onze matadoren bijna 73%. De uitslag is hier te vinden.