NIEUWS ARCHIEF

13 februari Extra waardering voor Bas van der Hoek

Op de Algemene Ledenvergadering van 5 februari is Bas van der Hoek in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van de voorzitter een golfbon voor zijn bijdragen aan de rubriek “stukje van de week” op de website, waarin wekelijks uitleg gegeven wordt over een aantal spellen zoals die op de afgelopen clubavond zijn langsgekomen.

13 februari Sint Sebastiaansbrug dicht

Vanaf donderdag 14 februari gaat de Sint Sebastiaansbrug voor meer dan een jaar dicht: https://www.delft.nl/nieuws/sint-sebastiaansbrug-dicht. Voor hen die met de auto van buiten Delft komen en normaal afslag 9 Delft Centrum op de A13 nemen, zullen een alternatief moeten zoeken. Omleidingen staan aangegeven.

11 februari Anke Wijma wint zilver op NK vrouwenparen, Jolande Bosch en Hedwig van Glabbeek vierde plaats

In het weekend van 9 en 10 februari streden 20 vrouwenparen in de Bondsklasse A om de titel Nationaal kampioenen vrouwenparen 2019. Anke Wijma met partner Pauline Doedens kwam erg dichtbij (0,32%) en werd tweede. Aan dit kampioenschap deden in totaal 6 DBC-ers mee: Jolande Bosch en Hedwig van Glabbeek werden 4e, Rosalind Hengeveld en Mieneke Vliegenthart 6e, Anneke van der Meer (met Anne Schoonen) 9e en Yael Topiol (met Aida Jansma) 15e. Voor uitslag en foto's van de top drie, zie Bridge.nl

3 februari NBB-bekerteam uitgeschakeld

Na een spannende strijd, waarin DBC enkele malen voorstond, heeft ons NBB-bekerteam zondag 3 februari met 117–152 imps verloren van de kersverse landskampioen viertallen Het Witte Huis. DBC is daarmee uitgeschakeld. De butlerstand van de wedstrijd is te vinden op de clubwebsite van Het Witte Huis

3 februari Open Bridge Kampioenschap Defensie

Op 30 maart 2019 vindt in het Nationaal Denksport Centrum Den Hommel te Utrecht het jaarlijkse Open Bridge Kampioenschap Defensie plaats.
Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per paar
Voor meer informatie kijk op https://openbridgekampioenschapdefensie.nl