NIEUWS ARCHIEF

7 september Anne-Marie Bennik en Peter Ladan onderscheiden vanwege 50(+) jaar lidmaatschap DBC

Op de eerste clubavond kregen Anne-Marie en Peter een speldje met een trots getal van 50 al inscriptie. 52 jaar geleden werd Anne-Marie lid van DBC (door Corona is de onderscheiding vertraagd) en Peter werd precies 50 jaar geleden lid. Gefeliciteerd Anne-Marie en Peter!

1 september elke maandagmiddag stepbridge voor leden Delftse bridgeclubs

Vanaf maandag 5 september is er voor alle Delftse bridgers weer gelegenheid om 15 spellen te spelen op STEP. We starten om 16.00 uur en na 5 rondjes van 3 spellen in een Zwitsers competitie (je speelt iedere ronde tegen een tegenstander die vrijwel gelijk met je staat in de stand), zijn we uiterlijk om 17.45 klaar. Ieder lid van de NBB kan deelnemen als je je bij Step hebt aangemeld. Ook betalende Stepleden kunnen uiteraard meespelen. Heb je nog nooit meegedaan met een Stepdrive van OneDownDelft, stuur dan tijdig (uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan je eerste maandagdeelname) een mail met je naam, je NBBnummer (als je geen betalend Steplid bent) en je Stepnaam naar hlschwarz12@gmail.com met cc aan pvhemmen@gmail.com dan word je toegevoegd aan de Steplijst van OneDownDelft. Aanmelden gaat door in te loggen op Step en de activiteit OneDownDelft ma 16.00 uur, te kiezen en daar in te schrijven met je partner (Stepnaam). Ben je alleen en heb je geen partner, kom dan toch naar de lobby van de maandagdrive die te vinden is in de activiteitlijst op Step, dan kan er een partner gezocht worden. Zorg dan dat je uiterlijk om 15.45 binnen bent in de lobby. Peter van Hemmen

31 augustus Rosalind Hengeveld en Susan Joosten winnen finale DBC Zomerdrives

Dinsdag 30 augustus was de finale na 9 zomerdrives. De winnaars van dit jaar zijn Rosalind en gelegenheidspartner Susan. Zij wonnen met ruime afstand (64,26%). Tweede plaats voor Jeroen en Jos (60,90%) en gedeelde derde plaats voor Bas en Leo (57,37%) respectievelijk Fred en Kees. Gefeliciteerd allen en in het bijzonder Rosalind en Susan.

Volgende week start het nieuwe seizoen van DBC. Elders staat de agenda voor het gehele seizoen.

17 augustus Rob Jagroop en Pieter Hilferink zijn onze nieuwe Nationaal Meesters met Kroon

Rob en Pieter hebben inde afgelopen dagen (Pieter op de DBC Zomerdrive van gisteren) de mijlpaal bereikt van 60.000 meesterpunten en kunnen zich dan Nationaal Meester met Kroon noemen. Gefeliciteerd beiden!

17 augustus Delft (DBC) wint Zomer Intercity 2022

De drie steden Leiden (Crash), Rotterdam (De Lombard) en Delft (DBC) organiseerden deze zomer weer het Intercity Bridge. Drie avonden (één in elke stad) waren er drie driehoekswedstrijden tussen drie teams van iedere stad tegen de teams van de andere steden. De eindstand was als volgt: Delft 204,58 (VP), Rotterdam 184,50 en Leiden 150,47. Winnaar was dus Delft! Met dank aan respectievelijk Hein van Dort/Niek Kriens (3x deelname), Hans Vergoed/Yaël Topiol (3x), Egbert Meijer/Henk den Boer (3x), Geert van Dort (3x, eerste keer met Anneke van der Meer, tweede keer met Kees Schipper en derde keer met Thijs Veugen), Jos van den Dool/Jeroen van der Slik (2x), Hedwig van Glabbeek/Willem jan Maas (2x), Bas van der Hoek/Iwan Doyer (1x) en Peter Ladan/Thea Willemse (1x). Gefeliciteerd! Mooi werk van iedereen. Het leuke aan de uitslag is dat ieder viertal van Delft/DBC iedere avond positief afsloot. Een gedegen overwinning dus!