NIEUWS ARCHIEF

25 november Maandagmiddag 15 spelletjes op Step

ODD (Peter van Hemmen) organiseert iedere maandagmiddag vanaf 16 uur tot ongeveer 17.30 uur 5 rondes van 3 spellen op Stepbridge, in totaal dus 15 spellen. Deze drive staat open voor ieder lid van een bridgeclub in Delft, dus ook de leden van de Delftse Bridgeclub zijn van harte welkom. Voor ieder die mee wil doen, meld je aan bij Peter van Hemmen: pvhemmen@gmail.com.

16 november Mini bridge gaat januari 2022 weer door; tafelbegeleiders worden nog gezocht

Verleden jaar is het mini bridge (op een basisschool in Delft) abrupt gestopt vanwege Corona. Maar in januari zal de cursus mini bridge op dezelfde basisschool (voor groep 8) weer gestart worden. Hans Nijssen en Jacqueline de Vos Burchart zijn de docenten. wel wordt nog gezocht naar enkele tafelbegeleiders. Wie hiervoor interesse heeft, zie de website van het district, www.nbbdelft.nl en klik dan "jeugd" aan.

12 november Lustrum foto's 1984 opgeduikeld

Hoe bijzonder is dat? Via de zoon Ruud van oud dbc lid Bert van Spaandonck zijn de lustrum foto's van 1984 naar boven gekomen. Wie herkent de matadoren nog nu we al bijna 40 jaar verder zijn? Webmaster Paul heeft tevens de foto library van een nieuw jasje voorzien en ik denk dat het er gelikt uit ziet. De library is hier te vinden.

8 november Dinsdagavond 9 november een clubavond op Stepbridge

Vanwege de COVID besmettingen van de laatste dagen (ook bij twee spelers op de clubavond van verleden week; de besmetting is waarschijnlijk na de clubavond) en signalen van diverse andere leden over verkoudheid is door het bestuur van DBC besloten om de live clubavond in De Ruimte af te gelasten. We hopen op deze manier het aantal besmettingen (ook bij reeds gevaccineerde personen) niet extra te laten oplopen. Als alternatief wordt op Stepbridge een parenwedstrijd door DBC georganiseerd. Kees van der Weijden heeft zich bereid getoond om als wedstrijdleider op te treden.

18 oktober Klaas Munneke wint Honneurdrive

De NBB organiseerde afgelopen zaterdag de zgn honneurdrive, bedoeld voor vrijwilligers die zich voor de organisatie van het bridgen inspannen. Met recht geheten de honneurdrive. Dit keer won Klaas Munneke deze drive samen met zijn gelegenheidspartner Hans Taal. Klaas en Hans zijn actief binnen het districtsbestuur. Klaas kennen we natuurlijk als DBC-lid maar ook al heel lang als wedstrijdsecretaris van het District Delft. Felicitaties aan de winnaars!